Light Sheer DUET

Soprano Titanium

Soprano Accord

Onze Vestiging

Beijerlandselaan 28-B
3074 EJ
Rotterdam

Mail Ons

rotterdamzuid@cliniclaras.nl

Bel Ons

010 432 15 15
06 18 31 48 15

Laser Ontharen

 

Laserbehandelingen met de Soprano Titanium laser en de Lightsheer Duet Diode laser.

 

Intakegesprek 


Voorafgaand aan de laserbehandelingen vindt er een intakegesprek plaats met een van onze huidtherapeuten.
Tijdens het intakegesprek zal er een behandelplan samen met u worden opgesteld en zullen er vragen gesteld worden die betrekking hebben op de laserbehandeling.De behandelingen worden uitgevoerd door één van onze specialisten met de Soprano Titanium laser of de Lightsheer Duet Diode Laser.

Clinic Lara’s Rotterdam- Zuid maakt gebruik van de Soprano Titanium laser en de Lightsheer Duet Diode Laser voor het definitief ontharen. Aan de hand van uw huidtype, mate van overbeharing, huids- en haarkleur wordt door de huidtherapeute voor de behandeling een keus gemaakt tussen de verschillende lasers. Ook wordt tijdens de intake het verwachte aantal behandelingen en het te verwachten resultaat met u besproken, wat mede afhankelijk is van het te laseren lichaamsdeel.

Het is belangrijk om te weten dat tijdens de behandelperiode harsen en epileren niet zijn toegestaan, u mag wel scheren.

 

De Soprano Titanium en Lightsheer Duet Diode Laser

 

Deze laser is geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen met een donkere huid of wanneer de huid gebruind is door de zon. In dat laatste geval zal voor de Soprano Diode Laser SHR gekozen worden.Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje waar die energie van de laser omgezet wordt in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan er geen nieuwe haar meer groeien.

Laser ontharen me téén van onze laserapparaten is nagenoeg pijnloos.Voor de laserbehandelingen is het pigment nodig, ook wel melanine genoemd, dat zich in het haarzakje bevindt. Dit speelt een belangrijke rol in het laser ontharen. De behandelkop van de laser geeft namelijk een energiestraal af die wordt geabsorbeerd door de melanine wat in het haartje zit.

De opname van de energiestraal gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. Het haarzakje bereikt uiteindelijk een temperatuur van ongeveer 70 graden, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Hierdoor kan het zakje geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase. Uit onderzoek is gebleken dat de ontharingsmethode zorgt voor ongeveer 80-90% haarreductie.

 

Aantal behandelingen

 

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een goed resultaat bereikt wordt. Voor een optimaal resultaat wordt het gelaat om de 6 weken en het lichaam om de 8 weken gelaserd.

 

Duur van de behandeling

 

Het behandelen van een bovenlip neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag. Een bikinilijn laseren duurt ongeveer 30 minuten en voor het laseren van het hele lichaam wordt er 2 uur tijd gereserveerd.

 

Voordelen van de Soprano Titanium laser en de Lightsheer Duet Diode Laser

 

  • Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden,
  • Geschikt voor zowel grote als kleine oppervlaktes,
  • Geen irritatie van omliggende huid,
  •  Speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei,
  • onze laserapparaten hebben een FDA- keurmerk. ( De FDA keurt de apparatuur en wordt door fabrikanten en praktijken vaak als keurmerk gebruikt wat moet laten zien dat de gebruikte apparatuur veilig is en geen brandwonden of andere schade toebrengt aan de huid.)
  • U hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren,
  • Het behandelde gebied blijft jarenlang glad,
  • Wordt als pijnloos ervaren,
  • Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten,
  • Geschikt voor mannen en vrouwen.

Geef hier uw voorkeursdatum aan