Infrared body wrap

 

 

Een beter en slanker figuur.

 

Infra Slim Body Countouring warmt de zones op waar het vetweefsel zich bevindt. De warmte stimuleert je metabolisme en lichaamszuivering waardoor je meer dan 1200 kCalorieën verliest in één behandeling van 1 uur. Het wordt dan ook met succes gebruikt voor gewichts- en centimeterverlies omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Bovendien is de methode afdoende tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het resultaat zie en voel je na elke beurt en het is blijvend!

De Infra Slim Body Contouring is een doelgericht infraroodsysteem. De diepgaande warmte herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie en stimuleert de bloedcirculatie. Het resultaat is de verbranding van 1200 kCalorieën in 1 uur en de verhoogde afbouw van vetten. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie. Infra Slim Body Contouring bied dus op meerdere punten een groot voordeel en het is goed voor je gezondheid.

 

Fit en gezond

 

De diepgaande warmte van Infra Slim Body Contouring bevordert de bloeddoorstroming en verwijdert blokkeringen waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding ervan naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. Al vanaf de eerste behandeling voel je je fitter. De warmte ontspant de spieren en maakt de spieren en de gewrichten soepeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie:

 

 • betere bloeddoorstroming
 • een fit gevoel
 • een actiever metabolisme
 • verlicht de pijn
 • revitaliseert huid- en spierweefsel
 • versoepelt spieren en gewrichten
 • jeugdige energie
 • mooiere huid

 

Zuiveren en ontgiften.

 

De toestand van je lichaam binnenin bepaalt de uitstraling van je uiterlijk. Je lichaam zuiveren doe je dan ook best tenminste tweemaal per jaar. Na inname van medicatie is het zelfs aangewezen om een extra zuiveringskuur te ondergaan. De infraroodstralen dringen tot 2x dieper door in het huidweefsel, het spierweefsel en de spieren. Hierdoor worden niet alleen toxische stoffen en cellulitis aangepakt die gevangen zitten in zakjes onder de huid. Ook de lymfebanen en het weefsel rond de ligamenten (band van bindweefsel om een gewricht), gewrichten en spieren worden gezuiverd, gedraineerd en ontzuurd.

 

Pijnbestrijding

 

Infra Slim Body Contouring is zeer effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. Het is doeltreffender dan andere warmtebehandelingen de infrarood 2x dieper doordringt in huidweefsel, spierweefsel en spieren waardoor spieren en gewrichten soepeler en flexibeler worden. Zo help je het leven comfortabel te maken en kan je opnieuw genieten van elke dag. Naast de klassieke geneeskunde, therapieën en medicatie biedt het een weldoende oplossing voor en verlichting van:

 • chronische pijnen
 • reuma
 • artritis
 • vermoeidheidssyndroom
 • menstruatiepijnen
 • fibromyalgie
 • spierproblemen

 

Hoe zuiverder je lichaam is, hoe minder cellulitis je krijgt.

Hoe fitter je je voelt, hoe beter je immuunsysteem werkt.

Hoe mooier je huid is, hoe lichter je je voelt en door het leven gaat.

Calorieënverbruik in 1 uur

Wandelen

250 Calorie

Fietsen

375 Calorie

Zwemmen

500 Calorie

Joggen

500 Calorie

Infra Slim Body Contouring

1.200 Calorie

Prijzen Behandelingen

Normaal € 65,00

€ 40,00

ACTIE NU

Kuur van 5 behandelingen van € 325,00

€ 275,00

ACTIE NU

Kuur van 10 behandelingen van € 650,00

€ 500,00

ACTIE NU

Onze Vestiging

Beijerlandselaan 28-B
3074 EJ
Rotterdam

Mail Ons

rotterdamzuid@cliniclaras.nl

Bel Ons

010 432 15 15
06 18 31 48 15

Maak hier uw afspraak